Κεντρικό Μενού

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία &
Aπορίες

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία  είναι η εξέλιξη των γνωστών μεθόδων και αποτελεί σήμερα την  πιό επαναστατική μέθοδο της Ελάχιστα Επεμβατικής Αισθητικής του Προσώπου, η οποία μάλιστα εκμεταλεύεται τις υπάρχουσες ικανότητες του δικού σας αίματος για την ενεργοποίηση των  κυττάρων του δέρματός σας.

Η Θεραπεία γίνεται χωρίς πόνο με όποιον τρόπο και να επιλέξετε, ενέσιμο ή και ΜΗ ενέσιμο.

Βασικά προσφέρονται στο Δέρμα σας πολύτιμα συστατικά του ίδιου του Οργανισμού σας, που λαμβάνονται με Φυγοκέντρηση του δικού σας αίματος.

Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν !!!

Παλαιότερα εχρησιμοποιείτο PRP (Πλάσμα πλούσιο σε Αιμοπετάλια), στο οποίο ουσιαστικά απομονώναμε τους δύο αυτούς παράγοντες, δηλαδή το Πλάσμα και τα Αιμοπετάλια.

Η εξέλιξη σήμερα είναι η δημιουργία  PRF (δηλ. Ινώδες πλούσιο σε Αιμοπετάλια). Τα Αμοπετάλια καθηλώνοται στο Ινώδες, που δημιουργεί μια σταθερή βάση και απελευθερώνουν Αυξητικούς παράγοντες, που προκαλούν την παραγωγή νέων Δερματικών κυττάρων, Κολλαγόνου και Αιμοφόρων αγγείων.  Ταυτόχρονα το Πλάσμα πήζει, οπότε ενιέμενο κάτω από το δέρμα, του παρέχεται  ο χρόνος και η περιοχή να  προσφέρει το βέλτιστο, γεγονός που του εξασφαλίζει  να έχει άριστα και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας αισθητική βελτίωση.  

Το PRF είναι μία πρωτοποριακή θεραπεία με άριστη αισθητική ανταπόδοση και αποτελεί σήμερα την εξέλιξη πολλών άλλων. αισθητικών παρεμβάσεων.  

Το PRF ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο το φυσιολογικό σχηματισμό  Κολλαγόνου από τον Οργανισμό, γεγονός που θα σας προσφέρει ένα πιο όμορφο και νεανικό δέρμα στο Πρόσωπό σας, γιαυτό πρέπει να ξεκινάει νωρίς, μόλις αρχίζει ο Οργανισμός να ατονεί, δηλ. ΠΡΙΝ τον σχηματισμό ακόμη και αβαθών ρυτίδων.

Το πολυδύναμο μίγμα του Πλάσματος εμπλουτισμένο με τα Αιμοπετάλια εμπεριέχει Πρωτεΐνες και ποικιλία αυτόλογων συστατικών, τα οποία μεταξύ άλλων παίζουν κυρίαρχο ρόλο και στην αναζωογόνηση του Δέρματος. Λεπτομερέστερα το προιόν της Φυγοκέντρησης εξασφαλίζει εκτός από Πλάσμα, Αιμοπετάλια και Ινώδες, καλύτερη Ενυδάτωση, Πρωτείνες, Βιταμίνες, Ορμόνες, Ηλεκτρολύτες, Λευκά αιμοσφαίρια, Βλαστοκύτταρα κ. ά.

Σημειώστε ακόμη ότι ο συνδυασμός των  συστατικών αυτών είναι αδύνατο να συντεθούν χημικά.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει με

  1. Με πολύ λεπτή και κοντή ειδική βελόνα δημιουργώντας πομφούς ή με τη μέθοδο του napage ανάλογα με την περιοχή του προσώπου και τις ανάγκες του δέρματος.
  2. Με τη μέθοδο των μικρονυγμών (microneedling), που γίνεται με dermaroller ή dermapen.
  3. Με πιστόλι μεσοθεραπείας. Το πιστόλι προσφέρει το πλεονέκτημα του σταθερού προεπιλεγμένου από το γιατρό βάθους νυγμού και είναι επίσης ακόμη πιο γρήγορη και πιο ανώδυνη διαδικασία από τη μεσοθεραπεία με βελόνα. 

Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη με την κατάλληλη προετοιμασία !!!

Η βελτίωση είναι άμεση και συνεχώς αυξανόμενη !!!

Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας !!!

 

ΑΠΟΡΙΕΣ για την ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γιατί είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι καλύτερη από άλλες Ελάχιστα Επεμβατικές Χειρουργικές τεχνικές ;

1. Χρησιμοποιεί το δικό σας αίμα, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει καμμία παρενέργεια και αλλεργική αντίδραση.
2. Επιτυγχάνει ενεργοποίηση του ίδιου και γνωστού στον Οργανισμό μηχανισμού ανάπλασης του δέρματος, που λόγω διαφόρων παραγόντων (ηλικίας, ακτινοβολίας κλπ) έχει γίνει πιο υποτονικός.
3. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Πως γίνετα η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ανώδυνα ;

Η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του αίματός σας μπορεί να γίνει σήμερα με διάφορους τρόπους, ενέσιμα ή ΜΗ ενέσιμα. Περαιτέρω η ενέσιμη Μεσοθεραπεία έχει και αυτή διάφορες μεθόδους εφαρμογής της. Συζητώντας μαζί σας θα επιλέξουμε την καλύτερη επιλογή για Εσάς.
Πάντως χρήσιμο είναι μία ώρα πριν το ραντεβού σας να κάνετε κάποιες επαλήψεις με δερματική αναισθητική αλοιφή στο Πρόσωπό σας. Προκειμένου να γίνει τέλεια αυτό, μπορεί να γίνει την πρώτη φορά στο ιατρείο μας από εμάς.

Πόση ώρα διαρκεί η όλη διαδικασία της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας ;

Η προετοιμασία λήψης του αίματος και η φυγοκέντρησή του ολοκληρώνεται περίπου σε 15 λεπτά. Η όλη περαιτέρω διαδικασία χρειάζεται περίπου 20 λεπτά συνήθως
Μετά μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας, έχοντας το ραντεβού σας για την επόμενη επίσκεψή σας.

Συνοπτικά ποιά είναι τα σημαντικά Πλεονεκτήματα της Μεσοθεραπείας ;
  1. Απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία με χρήση μόνον του δικού σας αίματος
  2. Απόλυτη αξιοποίηση των μηχανισμών Ανάπλασης του Οργανισμού σας.  
  3. Προσφέρει άριστο εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο και με ελάχιστες πιθανότητες οιασδήποτε παρενέργειας ή αλλεργικής αντίδρασης.
Πως κατορθώνει η Μεσοθεραπεία τα θαυμάσια αποτελέσματά της ;

Με τη Φυγοκέντρηση του αίματος απομονώνονται μαζί με το Πλάσμα τα Αιμοπετάλια (που περιέχουν τους αυξητικούς παράγοντες), Λευκά αιμοσφαίρια, Πρωτείνες, Ορμόνες, Βιταμίνες, Ηλεκτρολύτες.

Οι Αυξητικοί παράγοντες :

Αναπτύσσουν την Αγγειογένεση, άρα και την καλύτερη Οξυγόνωςη και θρέψη του Δέρματος, όπως και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του.

Αυξάνουν την συγκέντρωση σε νέους Ινοβλάστες  (κύτταρα αναγκαία για την παραγωγή Κολλαγόνου, Υαλουρονικού οξέος και Ελαστίνης), που συμβάλλουν στην ενυδάτωση της Επιδερμίδας.

Σε ποιά σημεία του Προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το PRF;

Προσφέρει απεριόριστα στην :

  1. Ανάπλαση όλου του Προσώπου και του Τριχωτού της Κεφαλής
  2. Αποκατάσταση ρυτίδων, λεπτών ή και βαθύτερων
  3. Αύξηση του όγκου σε επιλεγμένα σημεία
Πότε θα φανεί το αποτέλεσμα και πόσες Θεραπείες πρέπει να κάνω ;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την αρχή και σταδιακά βελτιώνονται.

Ανάλογα την περίπτωση (κατάσταση του Δέρματος, ηλικία κλπ) συνήθως αρχικά γίνονται  τρεις Θεραπείες με μεσοδιαστήματα ενός μηνός.

Στη συνέχεια οι Θεραπείες γίνονται ανά 4-6 μήνες. 

Τι πρέπει να κάνω ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τη Θεραπεία ;

Συμπληρώστε λεπτομερώς το ιστορικό σας για τυχόν φάρμακα που παίρνετε με ιδιαίτερη σημασία σε τυχόν αντιπηκτικά, υπάρχουσες αλλεργίες  κλπ

Μετά τη Θεραπεία ακολουθήστε λεπτομερώς τις Οδηγίες μας με ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του Προσώπου.