Κεντρικό Μενού

Γιατί σε Eμάς για Οδοντικά Εμφυτεύματα

Εγγυημένα αποτελέσματα στην τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων

Η Διεθνής Αναγνώριση του Επιστημονικού μας Έργου στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και της Εμπειρίας μας σε αυτά αποδεικνύεται:
1) από τις πολλές Δημοσιεύσεις μας στη Διεθνή Βιβλιογραφία για τα Εμφυτεύματα και
2) από τη συμμετοχή μας στη Συγγραφή ενός Γερμανικού Συγγράματος Εμφυτευμάτων με 6 Γερμανούς Καθηγητές,
3) από τη συμβολή μας στην εκπαίδευση στα Εμφυτεύματα 150 συναδέλφων.
Τα προαναφερόμενα και βέβαια όχι μόνον αυτά, προσφέρουν σε Εσάς τη μεγαλύτερη Εγγύηση,
που σας εξασφαλίζει το άριστο Αποτέλεσμα και την ελαχιστοποίηση οιασδήποτε Επιπλοκής.

Δείτε αμέσως παρακάτω:

1) Διεθνείς Δημοσιεύσεις μας για τα Εμφυτεύματα στο Βιογραφικό μας, τις υπ’ αριθμόν:

1, 18, 61, 68, 69, 71, 83, 124, 141

2) Το Βιβλίο μας αυτό έχει γραφτεί από 7 Καθηγητές, έξι Γερμανούς & έναν Έλληνα, τον Καθηγητή Ε. Βαϊρακτάρη και έχει τίτλο “Οδοντικά Εμφυτεύματα σε δύσκολες περιπτώσεις”.

Το Bιβλίο αυτό εκδόθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ευρώπης.

Βασικοί Παράμετροι για την Επιλογή Σας:

 

 1. Τα Εμφυτεύματα δοντιών ανήκουν στις πιο απλές επεμβάσεις που κάνουμε, συγκρινόμενα με την Ογκοχειρουργική ή την Αισθητική Xειρουργική.
 2. Η εξειδικευμένη και έμπειρη Ιατρική μας ομάδα (Χειρουργών, Προσθετολόγου και Αναισθησιολόγου) πέρα από τον άρτιο εξοπλισμό Νοσοκομειακών προδιαγραφών που διαθέτει, έχει αποδεδειγμένα την Επιστημονική γνώση να επιλύσει οιοδήποτε τυχόν πρόβλημά σας.
 3. Επιπρόσθετα η Dr. Dr. Σ. Δέρκα είναι από τους ελάχιστους συναδέλφους που είναι ΓναθοΠροσωπικός Χειρουργός και έχει μακροχρόνιες σπουδές και στην Προσθετική (δείτε Βιογραφικό της).
 4. Οι πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας που κάναμε στην Ελλάδα, πιστεύουμε δείχνουν ότι όχι μόνον έχουμε την εμπειρία, αλλά και προσπαθούμε συνέχεια για την προσφορά πάντα του καλύτερου σε κάθε ασθενή μας.
 5. Οι πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας ξεκινάνε από τα απλά, όπως από τη χρησιμοποίηση ήδη απο το 2003 του αίματος του ασθενούς για Ανάπλαση της Ατροφικής Γνάθου με σκοπό την τοποθέτηση Εμφυτευμάτων, που μόλις τότε είχε αρχίσει να συζητείται διεθνώς η σκέψη αυτή. Σημειώστε ότι η χρησιμοποίηση του αίματος του ασθενούς αποτελεί σήμερα σημαντική καινοτομία για την Ανάπλαση του Οστού σε ατροφική Γνάθο με συνδυασμό Οστικού Μοσχεύματος.
 6. Συνεχίζοντας την αναφορά των Πρωτοποριακών Επεμβάσεών μας, αργότερα τοποθετήσαμε Εμφυτεύματα μετά Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης, που είχε αντικαταστήσει την Άνω Γνάθο, η οποία είχε αφαιρεθεί λόγω Όγκου (Νίκος στα video ασθενών).
 7. Το Σχέδιο Θεραπείας μας θα σας εξασφαλίσει μακροχρόνια και άριστα αποτελέσματα. Η δική σας καθημερινή φροντίδα είναι προφανώς προϋπόθεση για τη διατήρηση της Υγιεινής του Στόματός σας.
 8. Έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε δύσκολες επεμβάσεις (πχ. Μεγάλη Ανάπλαση του Οστού), που απαιτούν μεγάλη Χειρουργική εμπειρία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους ασθενείς που ΔΕΝ έχουν αρκετό Οστούν για να στηριχθούν τα Εμφυτεύματά τους.
 9. Κάνουμε σε επιλεγμένες περιπτώσεις Άμεση Εμφύτευση, δηλαδή την ίδια μέρα ατραυματική Εξαγωγή δοντιού, που εξασφαλίζεται με τη χρήση Πιεζοτόμου και ταυτόχρονη τοποθέτηση του Εμφυτεύματος. Επιπρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί Χειρουργικός νάρθηκας, σχεδιασμένος σε Υπολογιστή, που εξασφαλίζει την ακριβή τοποθέτηση των Εμφυτευμάτων, όπου ενδείκνυται (δείτε τα Πλεονεκτήματά του στις Απορίες για την Επέμβαση, Ερώτηση 9).
 10. Στοχεύουμε πάντα στην Πρωτοπορία και στο Τέλειο, εφαρμόζοντας κάθε καινοτόμο εξέλιξη στην Επιστήμη μας κάθε στιγμή, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία να την αξιολογήσουμε.
 11. Η συνεχής προσπάθεια μας για βαθιά γνώση κάθε νέας μεθόδου συνετέλεσε στο να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό Ξένων Δημοσιεύσεων σε επιφανή Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά.
 12. Η πολυετής διδακτική μας ενασχόληση σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο αποδεικνύει τη συνεχή ενημέρωση και βελτίωσή της Κλινικής και Ερευνητικής μας εμπειρίας, γεγονός που εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για Εσάς.

ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 • 5 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Γερμανίας (Kiel, Hannover, Tuebingen, Heidelberg και Nuernberg/Erlangen).
 • 30 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας (Αττικόν, Ευαγγελισμός, Παίδων).
 • Εκπαίδευση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Αναισθησιολογία.
 • Εκπαίδευση στο Εξωτερικό για Μικροαγγειακές Μεταμοσχεύσεις από το Χέρι (πηχεοκαρπικό κρημνό), την Ωμοπλάτη, το Πόδι (περόνη) για αποκατάσταση με Μικροχειρουργική σε Οστικά ή Μαλακά μόρια, που αφαιρέθηκαν λόγω Όγκου ή Τραύματος από το Πρόσωπο ή το Στόμα (Γλώσσα, Γνάθος).

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ που κάναμε στην ΕΛΛΑΔΑ

 • Απόστημα Οφθαλμικού Κόγχου – Χειρ/κή αντιμετώπιση προς αποφυγή δημιουργίας Εγκεφαλικού Αποστήματος.
 • Οδοντικά Εμφυτεύματα μετά από Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης, η οποία αντικατέστησε την Άνω Γνάθο,
  που αφαιρέθηκε λόγω Όγκου.
 • Μεταμόσχευση Πηχεοκαρπικού κρημνού σε Όγκο της Γλώσσας για αποκατάσταση ελλείμματος.
 • Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης σε Όγκο της ‘Ανω Γνάθου για αποκατάσταση του ελλείμματος,
  που δημιούργησε η αφαίρεση του Όγκου.

Διεθνής Αναγνώριση

 • Επίτιμος Καθηγητής Ιατρικού Πανεπιστημίου Βιέννης – Αυστρία (15/04/2016).
 • Ο μεγάλος αριθμός Αναφορών των εργασιών μας από άλλους συναδέλφους στη Διεθνή Ξένη Βιβλιογραφία ( >3.000 για τον Dr. Dr. E. Βαϊρακτάρη και >1000 για την Dr. Dr. Σ. Δέρκα).
 • Το επιστημονικό μας έργο έχει Η-index: 34 και της Dr. Dr. Σ. Δέρκα 20. O βαθμός αυτός θεωρείται διεθνώς ιδιαίτερα υψηλόςΤο H-index αποτελεί σήμερα τον πιο αξιόπιστο δείκτη επιστημονικής αξιολόγησης. Στη Βικιπαίδεια αναφέρεται ότι H-index πάνω από 20 θεωρείται πολύ καλός, ενώ πάνω από 40 είναι εξαιρετικός.
 • 1ο Βραβείο Βασικής Έρευνας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας Στόματος (Άμστερνταμ 2007), για τον Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και τη Dr. Dr. Σ. Δέρκα.
 • Μέλος του Editorial Board σε 3 Διεθνή Περιοδικά (Oral Oncology, Oral & Maxillofacial Surg, Int J Clin Dent).
 • Σύμβουλος Συντακτικής Επιτροπής (Reviewer) σε 11 διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
 • Στενή επιστημονική συνεργασία με πρωτοπόρες Κλινικές του Εξωτερικού..
 • H συμμετοχή μας στη συγγραφή ενός Γερμανικού Βιβλίου Εμφυτευμάτων με 6 Γερμανούς Καθηγητές
 • Η συγγραφή ενός Ελληνικού Συγγράματος 1295 σελίδων από τον Καθηγητή Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.
 • Στο βιβλίο αυτό, η Dr. Dr. Σ. Δέρκα συμμετείχε στη συγγραφή 13 Kεφαλαίων, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:
  Ι) Οδοντικά Εμφυτεύματα,   IΙ) Δερματικά Εμφυτεύματα,   III) Χειρουργική Στόματος,
  ΙV) ΤραχηλοΠροσωπικές Λοιμώξεις,  V) Κύστεις των Γνάθων και του Τραχήλο

Το Βιβλίο αυτό έχει 1295 σελίδες, περιλαμβάνει όλη τη Χειρουργική του Προσώπου & του Στόματος και έχει γραφτεί από τον Καθηγητή Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές, ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.