Κεντρικό Μενού

Δερματικά Εμφυτεύματα με Αυτόλογο BioFiller

Το Υγρό Facelift με Αυτόλογο BioFiller είναι μια νέα, συναρπαστική, ελάχιστα επεμβατική αισθητική θεραπεία. Το Αυτόλογο BioFiller προέρχεται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς και αποκλείει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό υλικό, την ποιότητα του οποίου κανένα filler δεν μπορεί να πλησιάσει!

Ο μηχανισμός γήρανσης του δέρματος ενός ανθρώπου επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως η γενετική, ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Γι ‘αυτό το δέρμα κάποιων ανθρώπων φαίνεται να γερνάει γρηγορότερα από άλλα.

Πρόωρα ή ακόμη και φυσικά σημάδια γήρανσης εμφανίζονται με τη μορφή

 • Απώλειας μυϊκού τόνου
 • Απώλειας όγκου ή λίπους
 • Χαλαρότητα στο δέρμα
 • Λεπτές γραμμές
 • Ρυτίδες

Μία από τις αιτίες αυτών των αλλαγών του δέρματος είναι ότι, από τη δεκαετία των ’20 και μετά, το δέρμα μας αρχίζει να χάνει τις πιο σημαντικές δομικές πρωτεΐνες του, δηλαδή το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

Τα δερματικά εμφυτεύματα (Fillers) με βάση το υαλουρονικό οξύ λειτουργούν αποκαθιστώντας προσωρινά τον όγκο και αναμορφώνοντας τις περιοχές στις οποίες εγχέονται.

Τα βιολογικά δερματικά εμφυτεύματα (Αυτόλογα Bio-Dermal Fillers) από την άλλη πλευρά, προωθούν το σώμα για να παράγει το δικό του κολλαγόνο για να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Αυτό παρέχει μακροπρόθεσμα οφέλη που δεν έχουμε με άλλα δερματικά Fillers.

Τα Αυτόλογα Bio-Dermal Fillers είναι ιδανικά για:

 • Γέμισμα ρυτίδων
 • Διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
 • Αύξηση όγκου στα μάγουλα και στο πηγούνι
 • Κάτω από τους μαύρους κύκλους των ματιών
 • Ρινοχειλικές αύλακες (από τη μύτη έως τις πλευρικές γωνίες του στόματος)
 • Γραμμές μαριονέτας (από το στόμα μέχρι το πηγούνι)
 • Ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος
 • Ουλές ακμής
 • Διαμόρφωση χειλιών, ή ρυτίδες καπνιστών
 • Διόρθωση μύτης

Το Αυτόλογο Bio Filler εφαρμόζεται σε περιοχές του προσώπου που έχουν υποστεί απώλεια όγκου λόγω ηλικίας, καθώς και για τη βελτίωση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Πώς γίνεται η θεραπεία με Αυτόλογο Bio Filler

Το Αυτόλογο Bio Filler παρασκευάζεται με μια πρωτοποριακή τεχνική που συνδυάζει εξειδικευμένες γνώσεις, τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Κατά τη διαδικασία αυτή, γίνεται διαχωρισμός και επεξεργασία του πλάσματος από το αίμα.

Γίνεται μια απλή αιμοληψία (10-20 ml) από μια περιφερική φλέβα. Το αίμα τοποθετείται σε φυγόκεντρο (στα ιατρεία μας χρησιμοποιούμε φυγόκεντρο νοσοκομειακών προδιαγραφών) όπου φυγοκεντρείται και διαχωρίζεται για να προκύψει το Πλούσιο σε Αιμοπετάλια Ινώδες (Platelet-Rich Fibrin – PRF).

Μετά τη φυγοκέντριση το PRF (Platelet Rich Fibrin) θερμαίνεται σε ειδική συσκευή (BioGel maker) σε συγκεκριμένη θερμοκρασία ώστε να μετουσιωθεί και να αναδιαμορφοθεί η πρωτεΐνη αλβουμίνη.

Καθώς η αλβουμίνη θερμαίνεται και μετουσιώνεται, μεταμορφώνει το υγρό PRF σε μια τρισδιάστατη σταθερή δομή. Η διαδικασία θέρμανσης τροποποιεί την επιφανειακή δομή της αλβουμίνης προσδίδοντάς της ιδιότητες βραδείας απορρόφησης που ευνοούν τη σταθερότητα όταν το προϊόν επανεμφυτεύεται στους ιστούς.

Είναι επώδυνη η θεραπεία και πόσο διαρκεί;

Διαρκεί γύρω στη 1 ώρα και είναι σχεδόν ανώδυνη. Ο ασθενής νιώθει την ίδια ενόχληση όπως κατά την τοποθέτηση υαλουρονικού.

Δεν απαιτείται νοσηλεία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Πλεονεκτήματα του Αυτόλογου Bio Filler:

Το Αυτόλογο Bio Filler προσφέρει:

 • Λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα, με νεανική όψη και υφή και ενυδάτωση σε βάθος.
 • Φυσικό αποτέλεσμα γεμίσματος ρυτίδων και αναπλήρωσης του χαμένου όγκου, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
 • Διεγείρει τους ιστούς με βλαστοκύτταρα και αυξητικούς παράγοντες, που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου.
 • Τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πιθανές παρενέργειες μετά το Αυτόλογο Bio Filler:

Το Αυτόλογο BioFiller προέρχεται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς και αποκλείει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ οίδημα και εκχυμώσεις  τα οποία όμως υποχωρούν σύντομα.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το Αυτόλογο Bio Filler;

Για βελτίωση της ποιότητας του δέρματός, μπορείτε να συνδυάσετε το Αυτόλογο Bio Filler με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με PRF.

Γιατί να μας επιλέξετε για θεραπεία με Αυτόλογο Bio Filler;

Η καθημερινή ενασχόλησή μας με σοβαρές επεμβάσεις ΓναθοΠροσωπικής Χειρουργικής στις οποίες χρησιμοποιούνται Αυτόλογα Αιμοπεταλιακά Συμπυκνώματα (PRF, alb-PRF, Μεμβράνες BioGel), καθώς και απόλυτη εξοικείωση με την ανατομία και τη χειρουργική του προσώπου μας κάνουν τους πλέον ειδικούς για να εμπιστευτείτε την υγεία και την εμφάνισή σας.

Το Ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς με τα καινούρια μοντέλα.

Η Dr. Dr. Δέρκα που έχει ειδικευτεί στις αυτόλογες θεραπείες και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε περισσότερα για την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Ελάχιστα Επεμβατική Αισθητική Χειρουργική