Κεντρικό Μενού

Γιατί σε Eμάς για
Φλεγμονές & Χειρουργική Στόματος

Εγγυημένα αποτελέσματα στη Θεραπεία Φλεγμονών & Επεμβάσεων στη Χειρουργική Στόματος

Η Διεθνής Αναγνώριση του Επιστημονικού μας Έργου αποτελεί για Εσάς τη μεγαλύτερη Εγγύηση,
εξασφαλίζοντας την ελαχιστοποίηση οιασδήποτε Επιπλοκής.

Δείτε Διεθνείς Δημοσιεύσεις μας για τις Φλεγμονές στο Βιογραφικό μας, τις υπ’ αριθμόν:

27, 28, 29, 36, 37, 38, 43, 52, 73, 102, 122, 125, 128, 135, 147, 151, 155, 156

Βασικοί Παράμετροι για την Επιλογή Σας:

 

 1. Έχουμε σώσει απο σοβαρό κίνδυνο της ζωής τους πολλούς ασθενείς, με δύσκολες Φλεγμονές από Αποστήματα Οδοντικής αιτιολογίας που είχαν επεκταθεί στον Τράχηλο, Μεσοθωράκιο, Οφθαλμικό Κόγχο, κλπ. Kάποιους μάλιστα από αυτούς τους ασθενείς τους έχουμε δημοσιεύσει στη Διεθνή Βιβλιογραφία. Η πείρα μας βοήθησε στο να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως τη σωστή Διάγνωση και να προβούμε άμεσα στο σωστό σχέδιο Θεραπείας τους (δείτε εδώ Βίντεο από την εμπειρία ασθενών μας στο κανάλι μας – Νικόλας και άλλοι)
 2. Η αντιμετώπιση Οδοντικών Φλεγμονών σε αρχικό στάδιο, όπως και τα Εμφυτεύματα, ανήκουν στη Χειρουργική του Στόματος, που είναι το απλούστερο από αυτά που κάνουμε.
 3. Η αντιμετώπιση βέβαια βαρύτερων Φλεγμονών και η εγρήγορση του Θεράποντος να προλάβει τυχόν επέκταση της βλάβης σε άλλους χώρους απαιτεί τεράστια Κλινική και Χειρουργική εμπειρία.
 4. Τα συνήθη περιστατικά Οδοντικών Φλεγμονών και Χειρουργικής Στόματος γίνονται στο Ιατρείο μας. Λόγω της αναγκαίας ετοιμότητάς μας για οτιδήποτε απρόοπτο, διαθέτουμε στο Ιατρείο μας εξοπλισμό Νοσοκομειακών προδιαγραφών, για αυτό μπορούμε να έχουμε και Αναισθησιολόγο στο Ιατρείο μας, που χορηγεί Νευροαναλγησία για έλεγχο οιασδήποτε ενόχλησης κατά την Επέμβαση. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε με πολλές Κλινικές, εάν η περίπτωση το απαιτεί.
 5. Οι πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι δείχνουν ότι όχι μόνον έχουμε την εμπειρία, αλλά και προσπαθούμε συνέχεια για την προσφορά πάντα του καλύτερου σε κάθε ασθενή μας.
 6. Οι ασθενείς που στην κυριολεξία σώσαμε από αρχικά ελαφρές Φλεγμονές Οδοντικής αιτιολογίας, που ατυχώς είχαν ταχύτατα δυσμενή επέκταση και προλάβαμε τα δυσάρεστα, αποδεικνύουν την Εμπειρία μας και σε αυτό το πεδίο των Φλεγμονών και της Χειρουργικής του Στόματος. Θα πρέπει ο Ιατρός να γνωρίζει τον ΚΙΝΔΥΝΟ, αλλά και τα αρχικά ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ τυχόν ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ της Φλεγμονής, που είναι μεν στατιστικά σπάνια, αλλά όχι ασυνήθης.
 7. Εάν η αντιμετώπιση Φλεγμονών αποτελεί το αρχικό στάδιο και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση Εμφυτευμάτων, αυτό μπορούμε συχνά να το κάνουμε ταυτόχρονα, στην ίδια χειρουργική φάση σε επιλεγμένες περιπτώσεις.
 8. Έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε δύσκολες επεμβάσεις (πχ. Έγκλειστους  Φρονιμίτες από το Ιγμόριο ή εμπλεκόμενους με το Κάτω Φατνιακό νεύρο), που απαιτούν μεγάλη Χειρουργική εμπειρία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 9. Στοχεύουμε πάντα στην Πρωτοπορία και στο Τέλειο, εφαρμόζοντας κάθε καινοτόμο εξέλιξη στην Επιστήμη μας κάθε στιγμή.
 10. Έχουμε την Κλινική και την Ερευνητική εμπειρία να επιλέξουμε το καλύτερο για Εσάς.

ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 • 5 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Γερμανίας (Kiel, Hannover, Tuebingen, Heidelberg και Nuernberg/Erlangen).
 • 30 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας (Αττικόν, Ευαγγελισμός, Παίδων).
 • Εκπαίδευση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Αναισθησιολογία.
 • Εκπαίδευση στο Εξωτερικό για Μικροαγγειακές Μεταμοσχεύσεις από το Χέρι (πηχεοκαρπικό κρημνό), την Ωμοπλάτη, το Πόδι (περόνη) για αποκατάσταση με Μικροχειρουργική σε Οστικά ή Μαλακά μόρια, που αφαιρέθηκαν λόγω Όγκου ή Τραύματος από το Πρόσωπο ή το Στόμα (Γλώσσα, Γνάθος).

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ που κάναμε στην ΕΛΛΑΔΑ

 • Απόστημα Οφθαλμικού Κόγχου.
 • Οδοντικά Εμφυτεύματα μετά από Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης, η οποία αντικατέστησε την Άνω Γνάθο,
  που αφαιρέθηκε λόγω Όγκου.
 • Μεταμόσχευση Πηχεοκαρπικού κρημνού σε Όγκο της Γλώσσας για αποκατάσταση ελλείμματος.
 • Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης σε Όγκο της ‘Ανω Γνάθου για αποκατάσταση του ελλείμματος,
  που δημιούργησε η αφαίρεση του Όγκου.

Διεθνής Αναγνώριση

 • Επίτιμος Καθηγητής Ιατρικού Πανεπιστημίου Βιέννης – Αυστρία (15/04/2016).
 • Ο μεγάλος αριθμός Αναφορών των εργασιών μας από άλλους συναδέλφους στη Διεθνή Ξένη Βιβλιογραφία ( >3.000 για τον Dr. Dr. E. Βαϊρακτάρη και >1000 για την Dr. Dr. Σ. Δέρκα).
 • Το επιστημονικό μας έργο έχει Η-index: 34 και της Dr. Dr. Σ. Δέρκα 20. O βαθμός αυτός θεωρείται διεθνώς ιδιαίτερα υψηλόςΤο H-index αποτελεί σήμερα τον πιο αξιόπιστο δείκτη επιστημονικής αξιολόγησης. Στη Βικιπαίδεια αναφέρεται ότι H-index πάνω από 20 θεωρείται πολύ καλός, ενώ πάνω από 40 είναι εξαιρετικός.
 • 1ο Βραβείο Βασικής Έρευνας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας Στόματος (Άμστερνταμ 2007), για τον Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και τη Dr. Dr. Σ. Δέρκα.
 • Μέλος του Editorial Board σε 3 Διεθνή Περιοδικά (Oral Oncology, Oral & Maxillofacial Surg, Int J Clin Dent).
 • Σύμβουλος Συντακτικής Επιτροπής (Reviewer) σε 11 διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
 • Στενή επιστημονική συνεργασία με πρωτοπόρες Κλινικές του Εξωτερικού..
 • H συμμετοχή μας στη συγγραφή ενός Γερμανικού Βιβλίου Εμφυτευμάτων με 6 Γερμανούς Καθηγητές
 • Η συγγραφή ενός Ελληνικού Συγγράματος 1295 σελίδων από τον Καθηγητή Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.
 • Στο βιβλίο αυτό, η Dr. Dr. Σ. Δέρκα συμμετείχε στη συγγραφή 13 Kεφαλαίων, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:
  Ι) Χειρουργική Στόματος,  IΙ)ΤραχηλοΠροσωπικές Λοιμώξεις, III) Κύστεις των Γνάθων και του Τραχήλου,
  ΙV) Οδοντικά Εμφυτεύματα, V) Δερματικά Εμφυτεύματα

Το Βιβλίο μας αυτό έχει γραφτεί από 7 Καθηγητές, έξι Γερμανούς & έναν Έλληνα, τον Καθηγητή Ε. Βαϊρακτάρη.

Το Bιβλίο αυτό εκδόθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ευρώπης.

Το Βιβλίο αυτό έχει 1295 σελίδες, περιλαμβάνει όλη τη Χειρουργική του Προσώπου & του Στόματος και έχει γραφτεί από τον Καθηγητή Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές, ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.