Κεντρικό Μενού

Γιατί σε Eμάς για Botox (Μπότοξ)

– Υαλουρονικό

Εγγυημένα αποτελέσματα

H εξειδικευμένη ενασχόλησή μας με το Πρόσωπο μετά από πολυετείς Σπουδές και Εκπαίδευση, οι Πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας και η Διεθνής Αναγνώριση του Επιστημονικού μας Έργου αποτελεί για Εσάς τη μεγαλύτερη Εγγύηση, εξασφαλίζοντας το Άριστο Αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Βασικοί Παράμετροι για την Επιλογή Σας:

 1. Το Πρόσωπο και το Στόμα είναι το κύριο πεδίο εκπαίδευσης μας στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, η οποία απαιτεί δύο πτυχία, Ιατρικής και Οδοντιατρικής.
 2. Η περαιτέρω εξειδίκευσή μας στην Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου στη Γερμανία (που απαιτεί ακόμη τρία χρόνια εκπαίδευση, μετά τη λήψη της αρχικής ειδικότητας στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική) αποτελεί μία ακόμη απόδειξη των γνώσεων μας στην ανατομική αυτή περιοχή.
 3. Η Dr. Dr. Σ. Δέρκα έχει ειδική εκπαίδευση στο Εξωτερικό 9 μηνών για την Ανατομία του Προσώπου, πέρα από τη δική της Εμπειρία ως ΓναθοΠροσωπικός Χειρουργός και επομένως κατέχει άριστα την περιοχή αυτή.
 4. Η εξειδικευμένη και ευρύτατη χειρουργική μας εμπειρία στο Πρόσωπο αφορά όλο το εύρος των παρουσιαζόμενων σε αυτό νοσολογικών καταστάσεων (Όγκους & αποκατάστασή τους με μεταφορά κρημνών, Σπίλους, Τραύμα, κλπ). Επομένως η “Ελάχιστα Επεμβατική Αισθητική Χειρουργική”, που περιλαμβάνει το Βotox και Yαλουρονικό, ανήκει στα απλούστερα αυτών που κάνουμε.
 5. Οι πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι δείχνουν ότι όχι μόνον έχουμε την εμπειρία, αλλά και προσπαθούμε συνέχεια για την προσφορά πάντα του καλύτερου σε κάθε ασθενή μας.
 6. Οι πρωτοποριακές Επεμβάσεις μας ξεκινάνε από τα απλά, όπως από τη χρησιμοποίηση του αίματος του ασθενούς ήδη απο το 2003  για Ανάπλαση της Ατροφικής Γνάθου με σκοπό την τοποθέτηση Εμφυτευμάτων, που μόλις τότε είχε αρχίσει να συζητείται διεθνώς η σκέψη αυτή. Σημειώστε ότι η χρησιμοποίηση του αίματος του ασθενούς αποτελεί σήμερα σημαντική καινοτομία για την Ανάπλαση του Δέρματος του Προσώπου, την επονομαζόμενη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.
 7. Η συνεχής προσπάθεια μας για βαθιά γνώση κάθε νέας μεθόδου συνετέλεσε στο να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό Ξένων Δημοσιεύσεων σε επιφανή Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά.
 8. Στοχεύουμε πάντα στην Πρωτοπορία και στο Τέλειο, εφαρμόζοντας κάθε καινοτόμο εξέλιξη στην Επιστήμη μας κάθε στιγμή, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία να την αξιολογήσουμε.
 9. Η πολυετής διδακτική μας ενασχόληση σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο αποδεικνύει τη συνεχή ενημέρωση και βελτίωσή της Κλινικής και Ερευνητικής μας εμπειρίας, γεγονός που εξασφαλίζει ότι μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για Εσάς.

ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 • 5 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Γερμανίας (Kiel, Hannover, Tuebingen, Heidelberg και Nuernberg/Erlangen).
 • 30 χρόνια σε Πανεπιστημιακές Κλινικές της Ελλάδας (Αττικόν, Ευαγγελισμός, Παίδων).
 • Εκπαίδευση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Αναισθησιολογία.
 • Εκπαίδευση στο Εξωτερικό για Μικροαγγειακές Μεταμοσχεύσεις από το Χέρι (πηχεοκαρπικό κρημνό), την Ωμοπλάτη, το Πόδι (περόνη) για αποκατάσταση με Μικροχειρουργική σε Οστικά ή Μαλακά μόρια, που αφαιρέθηκαν λόγω Όγκου ή Τραύματος από το Πρόσωπο ή το Στόμα (Γλώσσα, Γνάθος).

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ που κάναμε στην ΕΛΛΑΔΑ

 • Απόστημα Οφθαλμικού Κόγχου – Χειρ/κή αντιμετώπιση προς αποφυγή δημιουργίας Εγκεφαλικού Αποστήματος.
 • Οδοντικά Εμφυτεύματα μετά από Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης, η οποία αντικατέστησε την Άνω Γνάθο,
  που αφαιρέθηκε λόγω Όγκου.
 • Μεταμόσχευση Πηχεοκαρπικού κρημνού σε Όγκο της Γλώσσας για αποκατάσταση ελλείμματος.
 • Μεταμόσχευση Ωμοπλάτης σε Όγκο της ‘Ανω Γνάθου για αποκατάσταση του ελλείμματος,
  που δημιούργησε η αφαίρεση του Όγκου.

Διεθνής Αναγνώριση

 • Επίτιμος Καθηγητής Ιατρικού Πανεπιστημίου Βιέννης – Αυστρία (15/04/2016).
 • Ο μεγάλος αριθμός Αναφορών των εργασιών μας από άλλους συναδέλφους στη Διεθνή Ξένη Βιβλιογραφία ( >3.000 για τον Dr. Dr. E. Βαϊρακτάρη και >1000 για την Dr. Dr. Σ. Δέρκα).
 • Το επιστημονικό μας έργο έχει Η-index: 34 και της Dr. Dr. Σ. Δέρκα 20. O βαθμός αυτός θεωρείται διεθνώς ιδιαίτερα υψηλόςΤο H-index αποτελεί σήμερα τον πιο αξιόπιστο δείκτη επιστημονικής αξιολόγησης. Στη Βικιπαίδεια αναφέρεται ότι H-index πάνω από 20 θεωρείται πολύ καλός, ενώ πάνω από 40 είναι εξαιρετικός.
 • 1ο Βραβείο Βασικής Έρευνας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας Στόματος (Άμστερνταμ 2007), στο οποίο συμμετείχε και η Dr. Dr. Σ. Δέρκα.
 • Μέλος του Editorial Board σε 3 Διεθνή Περιοδικά (Oral Oncology, Oral & Maxillofacial Surg, Int J Clin Dent).
 • Σύμβουλος Συντακτικής Επιτροπής (Reviewer) σε 11 διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
 • Στενή επιστημονική συνεργασία με πρωτοπόρες Κλινικές του Εξωτερικού..
 • H συμμετοχή μας στη συγγραφή ενός Γερμανικού Βιβλίου Εμφυτευμάτων με 6 Γερμανούς Καθηγητές
 • Η συγγραφή ενός Ελληνικού Συγγράματος 1295 σελίδων από τον Καθηγητή Dr. Dr. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.
 • Στο βιβλίο αυτό, η Dr. Dr. Σ. Δέρκα συμμετείχε στη συγγραφή 13 Kεφαλαίων, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:
  Ι) Δερματικά Εμφυτεύματα,  IΙ) Οδοντικά Εμφυτεύματα,  III) Χειρουργική Στόματος,
  ΙV) ΤραχηλοΠροσωπικές Λοιμώξεις,  V) Κύστεις των Γνάθων και του Τραχήλου.

Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί από 7 Καθηγητές, έξι Γερμανούς κι έναν Έλληνα, τον Καθηγητή Ε. Βαϊρακτάρη. 

Το Βιβλίο μας αυτό έχει τίτλο “Οδοντικά Εμφυτεύματα σε δύσκολες περιπτώσεις” και εκδόθηκε από έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Ευρώπης.

Το βιβλίο αυτό έχει 1295 σελίδες, περιλαμβάνει όλη τη Χειρουργική του Προσώπου και την Ελάχιστα Επεμβατική Αισθητική Χειρουργική. Έχει γραφτεί από τον Καθηγητή κ. Ε. Βαϊρακτάρη και 2 Γερμανούς Καθηγητές, ως Εκδότες και κύριους Συγγραφείς.

Στο Βιβλίο περιλαμβάνεται το κεφάλαιο για Botox-Υαλουρονικό, στο οποίο η Dr. Dr. Δέρκα έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του.