Κεντρικό Μενού

Κύριος παράγοντας επιτυχίας της απόφασής σας για Εμφυτεύματα είναι η επιλογή του κατάλληλου Ιατρού, τόσο για το Χειρουργικό στάδιο, όσο και για το Προσθετικό.

Κάθε Επέμβαση έχει τις δικές πιθανότητες επιτυχίας και αποτυχίας. Επομένως, σημασία έχει η σωστή επιλογή σας, που θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προ ετών είχαμε κάνει με Συνεργάτες μου μία Επιστημονική Ημερίδα, όπου είχα ο ίδιος αναπτύξει και κατ’επέκταση αναλύσει τις παραμέτρους εκείνες που θα εξασφαλίσουν στον ασθενή τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, στο αντικείμενο επιλογής του Ιατρού.

Δείτε επιγραμματικά στις πιο κάτω διαφάνειες την πολύτιμη αξία, που έχει η σωστή απόφαση για έναν αποδεδειγμένα έμπειρο ΓναθοΠροσωπικό Χειρουργό, αλλά και της γνώσης γενικότερα που θα πρέπει να διαθέτει όλη η ομάδα αντιμετώπισής σας (Χειρουργός, Προσθετολόγος, Αναισθησιολόγος – εάν το επιθυμείτε – και Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο) σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η Θεραπεία σας και να έχει επιτυχία.

Δείτε εδώ τις διαφάνειες